Om eiendommen

Hvorfor FOMO WORKS ? 

Ambisiøse og talentfulle ansatte er drivstoffet i ethvert vellykket selskap. Å tiltrekke seg og beholde disse menneskene er ofte en vanskelig manøver. FOMO ble etablert for å løse nettopp dette. FOMO er mer enn et kontor. Det er et fellesskap, en livsstil, og en katalysator til vekst, inkluderende arbeidsmiljø og samhold. De som allerede er blitt en del av Fomo familien har allerede skapt synergier, inngått partnerskap og åpnet dører for hverandre i et unikt fellesskap. Det er som vi sier, fikk du FOMO nå (Fear of missing out) ? Da er det bare å lese videre.

Nå fylles kvartalet, med plass til nærmere 2000 ansatte, opp i et banebrytende tempo. Lokasjonens unike sammensetning av arkitektur og interiør setter et inntrykk som ikke lett glemmes.

Det skal også nevnes at eierne bak prosjektet har et brennende engasjement for ansattes trivsel på arbeidsplassen og en visjon om et bygg hvor ansatte er like glade når de kommer på jobb som når de reiser hjem. Energien skal være til å ta og føle på, og det kan vi nesten skrive under på.

På FOMO kan du leie på to ulike nivå: i dedikert co-working space per kontorplass, eller etasje vis fra 150 kvm til 2000 kvm

Så langt har nærmere 160 ulike og spennende selskaper etablert seg her – fra enkeltmannsforetak til leietakere med over 300 ansatte! Inkludert i dette er flere kjente nasjonale og internasjonale navn.

NYHET!! – FOMO – VASSBOTNEN 1 

Vi har sommeren 2023 åpnet opp ny cowork i Vassbotnen 1 – 4313 SANDNES

1000 kvm i 5 etasje har blitt gjort om til fantastiske kontorer og fellesområder for nye leietakere. Etasjen er utsykket i Fomo sitt særegne design, og vil løfte arbeidsgleden vil vi tørre å påstå. Du som leietaker i coworken får tilgang til 3 flotte møterom, stillerom, sosiale soner, kjøkken og solrike terrasser med fantastisk utsikt.

Bygget sine fasiliteter har stor og romslig kantine som er totaltrenovert høsten 2023 , treningsrom, stor parkering, lademulighter, sykkelparkering.

Se også FOMO sin hjemmeside www.fomo.no


Parkering

Det er gode parkeringsmuligheter for ansatte og gjester på eiendommen.

Beliggenhet

Rett ved E39, den nye sykkelstamveien og helt inntil bussveien

Adkomst

Meget god tilkomst – både til fots, sykkel, buss og bil. Bussvei med busstopp rett utenfor bygningen.

Standard

Oppgradert standard. Byggene har vært gjennom en totalrenovering fra 2019 til 2024.
Mulighet for både cellekontorer, teamkontor og mulighet for større felleskontor i coworken.
I coworken har vi over 35 møterom i ulike størrelser med nytt AV-utstyr, «plug & play» – samt over 25 stillerom til disposisjon. Som en del av coworken har alle tilgang til over 2000kvm med sosiale soner, kjøkkenområder, og inspirerende miljø i unikt design. Vi kan love noe for enhver smak.

Eksklusive Areal kan leveres iht. leietakers spesifikasjoner.

Innhold

Kvartalet, som består av seks sammenhengende bygg, inneholder blant annet en Food Court, «Soi 21», Inhouse Bar/Cafe , «Playa del Fomo», treningssenter og Yogastudio, konferansesenter, innendørs bygate med kiosk, escape room og lagerhotell.

Mulighet å leie plass på LED-skjerm for eksponering av firmalogo langs E39 med tusenvis av passerende hver uke.

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 1108
Gårdsnr: 67
Bruksnr: 141