Etter at WeWork gikk konkurs, har det vært stor spenning rundt hva som skal skje med lokalene deres i Haakon VIIs gate 5 og Tjuvholmen Allé 3. Nå er det klart at kontorhotell- og coworking-kjempen IWG har sikret seg driften av lokalene i Hemsengården i Haakon VIIs gate 5 i Vika. Arealet er på 4.089 kvadratmeter fordelt på tre og en halv etasjer i bygget.

– Interessen for å overta driften etter WeWork har vært veldig stor, både fra lokale og internasjonale aktører. Etter innledende samtaler med flere interessenter kom vi frem til at IWG og deres Spaces-konsept ville være den perfekte match. Vi ønsker å holde en høy standard når det kommer til leietakertilfredshet, og IWG viste seg raskt å ha samme ambisjon. Haakon VIIs gate 5 har i tillegg til eksklusive lokaler en unik beliggenhet i hjertet av CBD. Med ett minutts gange til et av landets beste kollektivknutepunkt kan vi ikke tenke oss en bedre lokasjon for et coworking-konsept. Vi gleder oss til samarbeidet med IWG og å se lokasjonen som Spaces-flaggskip, sier viseadm. direktør Thomas Neslein i Pecunia.

– Vi er glade for å kunngjøre vårt seneste strategiske partnerskap-senter i Oslo sammen med Pecunia. Spaces Haakon VIIs gate 5 har en fantastisk beliggenhet i hjertet av Oslo’s sentrale finansdistrikt, og blir et nytt flaggskip fra Spaces. Pecunias avtale med IWG sender et sterkt signal for coworking, sier Moeez Asif, Partnership Sales Manager i IWG.

Nå jakter IWG på enda flere lokasjoner.

– Vi ser alltid etter nye steder for å etablere vårt konsept. Med dette senteret i sentrale Oslo er vi nå oppe i 22 sentre og satser på flere partnerskap den nærmeste tiden, fortsetter Asif.