Selskapet flytter i november inn i byggets tre øverste etasjer. Toril Haaland, HR-direktør i Scatec Solar forteller at valget falt på Skøyen Atrium blant annet på grunn av fleksible løsninger, sentral lokalisering, samt høy standard.

– Vi er svært fornøyde med kontorløsningen og ser frem til å flytte inn i et moderne kontorbygg med attraktive tilbud for våre ansatte. Det har vært viktig for oss med en effektiv prosess frem mot beslutning, og her har vi fått god hjelp fra Schage Eiendom, sier Haaland.

Kvartalet får et helhetlig servicetilbud

Skøyen Atrium utvides i disse dager med et moderne kontorbygg på 26.000 kvadratmeter på 12 etasjer. Det nye byggetrinnet vil stå ferdig i slutten av 2019 og vil bidra til at kvartalet får et helhetlig servicetilbud og et bredt utvalg av fasiliteter. Totalt vil kvartalet bestå av over 65.000 kvadratmeter og utgjøre et av de største kontorkompleksene i Oslo. Kvartalet vil huse cirka 2.500 arbeidsplasser og fasilitetene vil blant annet bestå av møtesenter, konferansesal, kontorhotell/co-working og to personalrestauranter.

Egil Svoren, administrerende direktør i Schage Eiendom AS, gleder seg over at Scatec Solar har valgt å flytte inn i Skøyen Atrium.

– Scatec Solar er et spennende selskap i en bransje i sterk vekst. Vi er stolte over at Scatec Solar har valgt vårt nybygg og at de har ansett oss som en god samarbeidspartner for å løse sitt kontorbehov, sier Svoren.

Akershus Eiendom har vært utleiemegler for Schage Eiendom.