Nå har Entra leid ut 1. 143 kvadratmeter i 10. etasje i Kristian Augusts gate 15 til Sector Asset Management. Og 1.630 kvadratmeter i 9. etasje til Randstad Norway AS. Begge leietakerne flytter fra Vika og Aker Brygge. Planene og lokalene i Tullinkvartalet svarer godt til deres behov og profil.

– Vi har hatt en grundig prosess i forbindelse med at vi nå har valgt å flytte fra Vika. Randstad engasjerte Malling & Co leietakerrådgiver, og grunnen til at vi valgte Tullinkvartalet var at dette oppfyller de fleste krav vi har hatt i forhold til bygg, beliggenhet, kollektivtilbud, fellesarealer/møteplasser, pris og miljø, sier Christian Børresen, marketing manager i Randstad Norway.

– Leiekontrakten er inngått for 10 år og vi synes også Tullinkvartalet er et spennende utviklingsprosjekt som revitaliserer et sentralt byområde med bærekraftig gjenbruk. Vi ser også at dette er et meget spennende område som appellerer bredt til mange forskjellige grupper. Dette har også vært en viktig del av valget fra vår side. Vi ansetter mange typer forskjellige mennesker, og ønsker oss at så mange som mulig skal føle seg hjemme når de møter oss, fortsetter Børresen.

Et spennende utviklingsområde

Wollert Hvide, administrerende direktør i Sector Asset Managment, sier de valgt å etablere seg i Tullinkvartalet på grunn av lyse moderne lokaler i et spennende utviklingsområde.

– Sentralt men allikevel litt utenfor allfarvei til finansbransjen, sier han.

Revitaliseringen vil gi nytt liv i denne delen av sentrum, og bidra positivt til byutviklingen i området. Det er planlagt at kvartalet skal åpnes opp med gatetun og passasjer fra Kristian Augusts gate til Universitetsgata, Pilestredet og St. Olavs gate.

Mangfold i fokus

– Vi er opptatt av at dette skal bli et område med mangfold og fokus på kunnskap, business og teknologi. Nå har vi signert to advokatfirmaer, et hegdefond, verdens største bemanningsbyrå og Det juridiske fakultet. Fra før er det flere kreative selskaper i området, til og med en menighet, så her finner du et bredt spekter av leietakere og mennesker som vil bruke området på ulike tider. I kombinasjon av en gammel og ny bebyggelse er vi godt i gang med å få til det vi vil skape her, sier Christian Winsnes Rustand, utleiesjef i Entra.

Kristian Augusts gate skal også bidra til å styrke UiO sin tilstedeværelse i sentrum, og danne en kunnskapsakse mellom eksisterende universitetsbygninger i Karl Johans gate og Tullinkvartalet.

– Det er gøy å «kuppe» to leietakere fra Aker Brygge og Vika. Selskaper i disse områdene har tradisjonelt vært svært opptatt av å være i et område med lignende profil. At de tar steget og flytter til Tullinkvartalet bekrefter at vi er på riktig vei mot målet, sier han og påpeker at det er like sentralt. Avstanden fra Aker Brygge til Nasjonalteateret, er den samme fra Tullinkvartalet, avslutter Rustand.

(Visited 1 142 times, 2 visits today)