– Ferd Eiendom ønsker IFS velkommen som leietaker og er glad for å være den foretrukne tilbyderen i hard konkurranse. Vi er veldig stolte av Asker Tek og hva vi får til både på effektivitet, fleksibilitet, miljø og den siste innsatsen vi har lagt inn på grønn mobilitet. Leietakersammensetningen er super for byggets utforming og vi ser at dette blir et spennende miljø hvor selskapene kan dra stor nytte av hverandre i et godt tilrettelagt flerbrukerbygg, sier Silje Strøm, markedssjef i Ferd Eiendom.

Askerbedriften IFS forblir dermed i Asker kommune med sine omlag 100 ansatte. IFS hadde tydelige mål i sin leting etter nye lokaler og søkte etter kontorer nær toget i aksen Asker-Skøyen. Ambisjonen var at de nye fremtidige lokalene skal bidra til å styrke selskapets identitet og i tillegg inkludere dagens krav til moderne og tekniske løsninger. Utformingen av lokalet skal tilrettelegge og ivareta behov for økt samhandling og bedre informasjonsflyt.

I godt selskap

I Asker Tek vil de komme i godt selskap med flere andre høyteknologibedrifter. Boehringer Ingelheim flytter inn i desember 2018 og fra før er Astellas, Meda, 4Subsea og Indra Navia leietakere. Evolve har et co-workingtilbud midt i bygget for å tilby arbeidsplasser for mindre selskap og avlaste større selskap i vekstperioder.

– Vi vet at vi har kommet inn i en periode med nyansettelser og høy aktivitet også i oljeselskapene, så det er godt å ha denne fleksibiliteten i bygget. Bygget er nå 84% utleid, og det er fortsatt mulig å sikre seg kontorplass rett ved stasjonen i Asker, sier Strøm.

Det ledige arealet som gjenstår er på cirka 2.500 kvadratmeter som kan inndeles i inntil 3 leieforhold med fleksible og effektive kontorløsninger. Asker Tek er på totalt 16.300 kvadratmeter  BTA med fellesfunksjoner som bedriftsrestaurant, cafe, velutstyrt treningsrom, garderober, takterrasse, gasspeiser, sykkeldusj, felles møterom med plass til 50 personer, videokonferanserom og en egen App som betjener tilbudet i bygget. Ferd Eiendom har betjent resepsjon som ivaretar alle byggets fellesfasiliteter for samtlige leietakere.

– Nå skapes det tek-miljøet vi drømte om i Asker Tek og IFS vil bidra positivt i dette miljøet. Vi er godt fornøyd med Malling & Co som hele veien har vært vår megler og rådgiver for prosjektet, som nå begynner å nærme seg fullt, avslutter hun.