Om eiendommen

Arealspesifikasjon

4. etg: 700 kvm Kontor

Standard

Lokalene i 4. etg består i dag av endel lukkede kontorer og noe åpent. En ny leietaker vil være med å påvirke planløsning, utforming og standard.

Inneholder

Lokalene i 4. etasje kan leies ut som de står, men utleier er innstilt på å oppgradere/tilpasse til ny leietaker. Se referansefoto fra nylig oppussede kontorlokaler i byggets 7. og 8. etg som kan gi inspirasjon til løsninger.

Flott utsyn mot nedre del av Slottsparken og uten innsyn. Lokalene passer både som åpent landskap, cellekontorer eller en kombinasjon av disse. Lokalene kan møbleres for opp til 40-50 personer.

Nylig oppusset og hyggelig kantine er anlagt i byggets 1. etasje, med utsikt mot grøntområder på andre siden av Frederiks gate.

Eiendommen har garasjekjeller med sykkelvask og mulighet for avlåst sykkelparkering. Nylig renoverte garderober og dusj for både kvinner og menn.

Parkering

Det er mulighet for parkeringsplasser i kjeller i St. Olavsgt. 28. Romslig nedkjøring og gode plasser. Ellers anbefales nærliggende P-hus, innen 5 minutters gangavstand.
Sentrum P-hus v/Europark, innkjørsel fra Ibsen tunnelen
St. Olav P-hus v/Q-park.

I tillegg er det mulig å leie utendørs parkeringsplasser v/Europark på P-plass tilliggende St. Olavsgate 25, "Turnhallen".

Kantine

Nylig oppusset felles kantine i eiendommens 1.etasje.

Bebyggelse

Moderne kontoreiendom, meget sentralt beliggende nedenfor Slottsparken v/Tullinløkka.
Bygget er godt eksponert og har vært gjennom en renovering utvendig som innvendig.

Eiendommen har fått 2 nye heiser, og består av 8 kontoretasjer og kjeller.

Ledig fra

Avhengig av omfanget av tilpasninger og når leieavtale inngås kan lokalene ferdigstilles i løpet Q2- 2024. Nåværende leietaker har utløp av leiekontrakt 31.12.23

Arbeidsplasser

40-50

Ansvarlig megler

Jørn Skovly

Beliggenhet

Ved nedre del av Slottsparken, og over gaten for "SAS-hotellet" er det ledige lokaler i 4. etg. i en nylig renovert bygård.
St. Olavs gate 28 ligger rett ved siden av det nyutviklede Tullinkvartalet, som avgrenses av gatene - Kristian Augusts gate, Frederiks gate, St. Olavs gate, Pilestredet og Universitetsgaten. Her har Universitetet valgt å plassere Juridisk Fakultet, og Entra har utviklet det meste av kvartalet med en kombinasjon av hotell, kontor, restaurant, forretninger og forsamlingslokaler. Kvartalet åpnes opp med adgang mellom endel av byggene gjennom passasjer i kvartalet, der publikum kan gå gjennom små veier og gatetun - og med dette har vi fått et spennende nytt bygulv i Oslo.

Beliggenheten langs Ring 1, gir enkel adkomst til eiendommen med bil og taxi. Meget sentralt beliggende midt i Oslo sentrum med nærmeste trikk- og bussholdeplass på Holbergs plass. Få minutters gange til Nationaltheatret stasjon, et knutepunkt for buss, trikkelinje og T-banenettet i byen. Tog og flytog.

Alle servicetilbud ligger i umiddelbar nærhet med cafeer, butikker, restauranter, hoteller og post.

Det er gode muligheter for å leie parkeringsplasser i byggets garasjeanlegg.

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 301
Gårdsnr: 209
Bruksnr: 265

Fasiliteter

Garasje/P-plass
Aircondition
Bredbåndstilknytning
Kantine