Her får du en sjekkliste over de viktigste punktene du må vurdere før du inngår en kaffeavtale for bedriften.

  • Hvor mange kaffevarianter trenger du?

Akkurat som smaken, er alle kontorer ulike. Det kan være lett å la seg rive med av mange ulike typer kaffe (vi forstår det bedre enn de fleste), og i mange tilfeller kan et bredt utvalg være nødvendig. For andre kan det derimot passe bedre med et smalere utvalg. Uansett er dette noe du bør være bevisst på, før du bestemmer deg for en kaffemaskin.

  • Med eller uten melk?

Noen foretrekker kaffen svart – andre sverger til melk. Dersom valget faller på siste alternativ må du ta stilling til hva slags type melk du ønsker. Fersk melk har god og frisk smak, og gir deg det optimale melkeskummet. På den andre siden er melkepulver enklere med tanke på rengjøring av kaffemaskinen, samtidig som det smaker godt.

  • Hvor lang tid bruker maskinen på en kopp?

Større kontorer har ofte hyppigere pågang på kaffemaskinen, og da er det viktig at det går unna! Sørg for at du sjekker hvor lang tid maskinen bruker per kopp, slik at du er trygg på at kontorets behov blir møtt.

  • Hvordan er vanntilgangen?

Det å kjøpe en fantastisk kaffemaskin vil ikke være noe verdt om du ikke kan bruke den. Hva slags vanntilgang du har vil legge føringer for hva slags kaffemaskin du kan ha. Derfor er det viktig å sjekke vanntilførselen før du bestemmer deg.

Vi i Magnat kommer gjerne på befaring for å sikre deg riktig vanntilførsel.

  • Hva kreves av rengjøring, service og vedlikehold – og hvem er ansvarlig?

Alle kaffemaskiner trenger rengjøring, service og vedlikehold, men hvor ofte og hvor omfattende behovet er kan variere. Noe er kjapt og enkelt – som påfyll av kaffebønner og melk. Annet kan være mer tid- og ressurskrevende.

Og hva skjer dersom kaffemaskinen plutselig ikke fungerer (bortsett fra krisestemning på kontoret, åpenbart)? Det er viktig å ta stilling til hvor mye og hvor ofte dere ønsker service, i tillegg til å sjekke hvor lang responstiden er dersom noe skulle gå galt.

Her bør du finne ut hva dere ønsker inkludert i kaffeavtalen, og hva dere kan gjøre selv.

Psst! Hos Magnat tilpasser vi avtalen etter din bedrifts behov. Vi tilbyr også opplæring om du ønsker at bedriften tar seg av hverdagslige gjøremål, som påfyll og rensing.

  • Kaffemaskin til enhver pris?

Selv om kaffen ikke burde være offer for sparsommelighet, er pris likevel et viktig tema. Og god kaffe trenger heller ikke være dyrt!

Her er det viktig å ta en helhetsvurdering av kaffeavtalen. Husk at i tillegg til selve maskinen og dens egenskaper, skal også vedlikehold og service inkluderes i prisvurderingen. Og selvfølgelig kvaliteten på kaffen!

  • Har du testet kaffemaskinen?

Dårlig kaffe = dårlig stemning. Kaffemaskinen er en naturlig samlingspunkt på kontoret, som bidrar til både trivsel og økt effektivitet. God kaffe er derfor veldig viktig.

For å være sikker på at innholdet i koppen er av ypperste kvalitet, er det viktig med testing.

Psst! Visste du at Magnat tilbyr gratis test av kaffemaskiner? Kom innom oss for en prøvesmak!

Få kaffeavtalen som er best tilpasset din bedrift

Hos Magnat tilbyr vi både gratis befaring og testsmaking, samt gode vedlikeholds- og serviceavtaler. I tillegg starter vi alltid med en analyse av din bedrift, for å sikre at vi møter deres behov best mulig.

Vårt mål er at du skal få den beste kaffeopplevelsen på kontoret – hver dag. Kontakt oss i dag for råd og veiledning til din nye kaffemaskin.

(Visited 314 times, 1 visits today)