– Kunsten bak et godt bysted er resultatet av en rekke valg. Når vi ser etter nye leietakere er vi på jakt etter kvalitet, kunnskap og kompetanse. Vi er derfor begeistret over at Vin og Akershusgruppen ønsker å revitalisere lokalene, sier eiendoms- og transaksjonsdirektør Amund Mehli i Selvaag Eiendom.

Daglig leder Jørn Damkjær har vært eier og daglig leder i Vin siden åpningen i Bjørvika 2019 og ser frem til å åpne vinbar i Lille Stranden 4 på Tjuvholmen til høsten.

– Dette er noe vi har tenkt på lenge, og endelig har vi funnet de rette lokalene. Vi har drevet vinbar i Bjørvika siden 2019 og mange av våre eksisterende gjester bor og jobber i dag på Tjuvholmen/Aker Brygge. Det skal derfor bli fint å åpne en ny vinbar i deres nærmiljø, påpeker han.

Vin Bjørvika har gjort seg bemerket internasjonalt med plasseringer på prestisjetunge lister som «verdens beste utvalg på glass og flaske» blant vinbarer og nevnt som «en av 150 barer du bør besøke i verden før du dør».

– Baren på Tjuvholmen skal selvfølgelig ikke være noe dårligere og vil ha over 100 viner på glass og en vinkjeller med over 15.000 flasker vin. I tillegg til et solid utvalg med øl, gin og brennevin. Vi liker å være et rendyrket barkonsept med et stort utvalg vin på glass og gode småretter, sier Damkjær.