– Vi har lenge drømt om et brasserie på Tjuvholmen, og da muligheten åpnet seg for å få noen av landets beste restaurantdrivere med på laget, var timingen perfekt. Dette blir et konsept som vi tror vil passe godt inn blant de eksisterende serveringsstedene, samt bidra til å styrke helheten på Tjuvholmen, sier Amund Mehli, eiendoms- og transaksjonsdirektør i Selvaag Eiendom.

Fra tanker til virkelighet

Svensson står bak Restaurant Oscarsgate, Fauna, Galt, Schlägergården og nåværende Restaurant FAN, mens Dalelv har lang fartstid fra blant annet Statholdergaarden, kokkelandslaget og Michaels. Sven Erik Renaa har Re-Naa med 3 stjerner i Stavanger og Sirkus Renaa, som snart også åpner i Oslo. Nå står de sammen om å skape en ny restaurantopplevelse i byen.

– Dette er nytt for oss alle, et så stort lokale, noe som både er spennende, men også skremmende. Men vi har alltid hatt et ønske om å lage et større sted og en annen type av mat som kanskje treffer et bredere publikum, forteller Svensson, Dalelv og Renaa.

Fra Bølgen & Moi til nytt kapittel

Frontlokalet på 573 kvadratmeter med stor uteservering og gode solforhold har i over et tiår vært hjemmet til Bølgen & Moi. Når de flytter ut ved årsskiftet, markerer det slutten på et langt og godt samarbeid.

–Vi vil takke Bølgen & Moi og Eik Servering for 11 fantastiske år med godt samarbeid og gode matopplevelser, sier Mehli.