Christian Bruusgaard, styreleder i K2 Eiendom, er fornøyd med avtalen på til sammen ca. 12.000 kvadratmeter i Snarøyveien 20 (S20).

– Vi er stolte av over å kunne leie ut en stor del av dette moderne kontorbygget som ikke bare møter dagens behov, men også er tilpasset fremtidens krav til bærekraft og innovasjon. Vi er svært fornøyd med både leietaker og prosessen i sin helhet og ser frem til å ønske Tietoevry velkommen til S20, uttaler Christian Bruusgaard, Styreleder i K2 Eiendom.

– I Tietoevry har vi en hybrid arbeidsmåte hvor alle medarbeidere bruker kontorlokalene basert på eget og sitt teams behov for interaksjon. Kontoret er derfor en viktig møteplass for samhandling og inspirasjon, og vi ser frem til å flytte inn i mer moderne og oppgraderte lokaler som er tilpasset hvordan vi i dag bruker kontoret», sier Trond Vinje, Head of HR i Tietoevry.

Snarøyveien 20 er et moderne og fremtidsrettet kontorbygg på Fornebu som ligger sentralt til ved innkjøringen til Fornebu, omringet av grøntområder og utsikt over sjøen.

– Da vi begynte å jobbe med bygget høsten 2023, ble det tydelig for oss at den naturnære beliggenheten og store plan med utsikt 360 grader, var noe vi ønsket å forsterke og formidle tydelig. I samarbeidet fant vi også et sterkt felles engasjement for å rehabilitere bygget og tilpasse til ny bruker med ombruk i fokus. Et ambisiøst bærekraftsprosjekt ble til, og vi er så glade for at Tietoevry også deler ønsket om å bidra til å vise at den nye sirkulære tilnærmingen til bygg er fremtiden. Prosjektet har satt seg som mål å ombruke alle systemvegger og glassfronter, himling og gulvbelegg og med enkel oppgradering løfte uttrykket på kjøkken og toalettkjerner. Og ikke minst, bevare dagens generelle belysningsarmaturer av høy kvalitet, ombygget til LED på plassen, samt ombruk av møbler. Målet er at minst mulig skal tas ut av S20 som avfall, men ombrukes internt og vi jobber derfor målrettet og kreativt for å finne ny bruk av materialer og utstyr, slik at dette prosjektet kan være med å vise vei inn i fremtiden, sier Nanna Lersbryggen, daglig leder, Vinter ark AS, arkitektfirmaet som har hatt ansvaret for konseptutvikling, prosjektering og tilpasningen av bygget

Bygget har energimerke B og BREEAM In-Use-sertifisering «Very Good». Dette gjør lokalene til en fremtidsrettet løsning for bedrifter som ønsker å ta et miljøbevisst ansvar uten å gå på kompromiss med kvalitet og komfort. Prosjektet har en aktiv holdning til ombruk, hvor det er en ambisjon om størst mulig grad av ombruksmateriale og møbler, noe fra eget bygg og noe fra restlagre.

Bygget har fasiliteter som bedriftsrestaurant, parkering, møterom, barception, treningsrom, garderober og gymsal. I tillegg har Quality Hotel Expo, som er tilknyttet bygget, konferansefasiliteter som kan ta opptil 1.100 personer, noe som gjør S20 til en perfekt lokasjon for både daglig drift og større arrangementer.

Det er UNION Norsk Næringsmegling som har jobbet med utleiearbeidet. Partner og utleiemegler, Frithjof Foss opplever et stadig økt fokus på fleksible og bærekraftige løsninger hos leietaker.

– Vi ser tydelig at etterspørselen på attraktive og bærekraftige bygg øker hos mange leietakere. Med de tiltakene som nå gjøres så er S20 er et bygg for fremtiden og vi er ikke i tvil om at Tietoevry vil trives her. Nå som oppgraderingen av eiendommen blir ferdigstilt våren 2025 er det flere som viser sin interesse. Vi har totalt ca. 11.000 kvm ledige areal herunder en toppetasje på ca. 4.000 kvadratmeter med egen takterrasse med flott utsikt over fjorden.

BN Bank har finansiert eiendommene siden byggestart i 2010. K2 Eiendom AS er svært fornøyd og ser hvor viktig det er å ha god langsiktig og proaktiv långiver og fornuftig belåningsgrad. K2 Eiendom AS ser frem til det videre samarbeidet med BN Bank.

K2 Eiendom er et selskap som er tilrettelagt av Pareto Securities.