Det er Spabo Eiendom som er gårdeier for den seneste Spaces-etableringen i Markveien 57. Senteret blir på 2.143 kvadratmeter, fordelt på fem etasjer. Den første fasen, som er på 1.000 kvadratmeter vil åpne allerede i september i år, mens det resterende arealet åpner fra sommeren 2025.

– Vi er glade for å kunngjøre vårt seneste strategiske partnerskap-senter i Oslo sammen med Spabo Eiendom. Markveien 57 har en fantastisk beliggenhet i hjertet av Oslo’s mest livlige og pulserende bydeler, og blir et nytt flaggskip fra Spaces. Grunerløkka har vært høyt på prioriteringslista for områder som jeg ønsker å etablere våre sentre i, sier Moeez Asif, Partnership Sales Manager i IWG.

– Spabo har i lang tid mottatt henvendelser fra små bedrifter og entreprenører som etterspør leie av mindre og fleksible kontorer på Grünerløkka. Når Oslo Kommune nå vil fraflytte Markveien 57 etter mer enn 20 år, ser vi endelig mulighet for å benytte denne praktfulle eiendommen til coworking. Vi opplever at coworking brandet «Spaces» fra iWG er den beste tilbyder og har et konsept som vi mener vil passe godt inn både på Løkka og i vår eiendom, sier Jan Spandow i Spabo Eiendom.

Han mener Markveien 57 har en veldig god beliggenhet for et coworking-senter, sentralt på Løkka.

– Vi opplever også at bydelen har mange gründere som representerer små og mellomstore bedrifter, og som periodevis har behov for fleksibilitet. Bygget inneholder den gamle og flotte bydelssalen, som vil passe veldig godt til samlingsplass og for arrangementer i samsvar med Spaces sitt konsept.

Markveien 57 blir det 24. senteret til IWG i Norge.

– Vi ser alltid etter nye steder for å etablere vårt konsept. Med dette senteret i sentrale Oslo er vi nå oppe i 24 sentre og satser på flere partnerskap den nærmeste tiden, fortsetter Asif.