Nettbutikken NetOnNetåpner til høsten en 2.600 kvadratmeter stor butikk i Åsane storsenter.

– Vi har sett på en rekke ulike alternative lokaler og gleder oss nå over å ha funnet rett plassering for vår største butikk i Norge, sier Norge-sjef Peter Andersson i en pressemelding.

Det har vært et hektisk halvår for selskapet i Norge. I november gjenåpnet butikken på Alnabru i Oslo etter oppussing og en betydelig utvidelse. I april, etter 20 år i samme lokaler, ble en ny butikk i Stavanger innviet med doblet salgsareal – som til nå er nettbutikkens største filial i Norge. Etter en stunds leting etter de riktige lokalene, er det nå klart at Bergen er neste by i køen etableringsprogram.

– Vår strategi er å styrke vårt tilbud med flere butikker i Norges største byer. Ved å åpne en butikk i Bergen gir vi kundene muligheten til å møte oss, samtidig som dette øker vårt nettsalg i området, påpeker Andersson.

Og går det som han håper blir det enda en filial i Norges nest største by, og andre steder.

– Vi ser for oss enda en etablering i Bergen, to-tre nye butikker i Oslo og Trondheim er også veldig interessant for oss. Vi ser etter lokaler på mellom 2.000 og 3.000 kvadratmeter, med rett beliggenhet. Målet er å fortsette å ekspandere og ta markedsandeler i Norge, avslutter Peter Andersson.

Den nye butikken i Bergen skal ifølge meldingen sysselsette rundt 15 personer.