– Lunsj, møtemat og bevertning er en viktig del av arbeidshverdagen i våre kontorbygg, og da må vi ha med oss de beste leverandørene på dette området. Vi har allerede et godt samarbeid med Furset Kantine på VIA og Rosenholm Campus, og vi er trygge på at de er den rette partneren for Campus Ullevål. Fokuset de har på kvalitet og bærekraft i matprofilen passer svært godt med både byggets profil og leietakernes behov, sier Frode Rønne Malmo, bygulvssjef i Aspelin Ramm.

Det er Aspelin Ramm og Norges Geotekniske Institutt (NGI) som eier Campus Ullevål, som skal huse 1.500 arbeidsplasser fordelt på 36.000 kvadratmeter. Campusen skal bli et fagmiljø innen klima, miljø, samfunnssikkerhet og infrastruktur.

– Vårt mål er å tilby relevante og nyskapende konsepter, og gi mennesker gode matopplevelser hver eneste dag. Vi vektlegger kortreiste råvarer, synlige og imøtekommende kokker og alltid det lille ekstra, sier Cecilie Grøsland, daglig leder i Furset Kantine.

– Vårt mat- og servicekonsept bygger på respekt for faget, kjærlighet til råvarene, og gleden av å jobbe hardt med noe man brenner for. Det er en tilnærming jeg tror vi deler med våre fremtidige gjester på Campus Ullevål, avslutter Grøsland.