– Vi ønsker å skape gode møteplasser for alle som bor på eller besøker Løren. Når vi nå signerer med Chilango er det fordi vi mener konseptet kompletterer serveringstilbudet og passer godt inn i den nabolagsprofilen vi ønsker å utvikle. For oss som jobber med bystedsutvikling er det viktig at det er en helhetlig tanke bak tilbudet som lanseres. Med Chilango får vi en driver som er tilknyttet og kjenner området svært godt. Konseptet legger opp til gode opplevelser i restauranten, både gjennom menyen og utformingen. Samtidig vil restauranten også tilby ferdigpreppede hjemmekit, som garantert vil oppgradere fredagstacoen, sier forvaltningssjef Tina Kjeldstad i Selvaag Eiendom.

Den sentrale plasseringen på Løren Torg gjør det også mulig med uteservering for Chilango. Det bidrar til økt aktivitet og enda mer liv på bygulvet.

– Med den flotte uteserveringen håper vi på godt sommervær fremover. Vår visjon er å skape et varmt og innbydende nabolagssted, der våre gjester kan nyte tradisjonelle meksikanske retter laget med ferske råvarer. Det skal være en avslappet og vennlig atmosfære der alle føler seg velkomne og styrker det fellesskapet vi har her på Løren, sier eier Morad Aziman som selv bor i området.

Med over 11 500 beboere i umiddelbar nærhet, er en god sammensetning av serveringssteder en viktig del av arbeidet med å skape gode nabolag. Med Chilango kan vi tilby flere spennende serveringssteder fra ulike deler av verden.