– Vi er veldig glade for å kunne fortsette driften ved disse sentrale hotellene. Begge er nærmest en grand old lady i hver sin by, og er svært populære blant våre stamgjester, sier June Johansson som er driftsdirektør for Clarion Collection Hotel i Norge.

Havnekontoret like ved Koengen i Bergen har 113 gjesterom, og i den nye avtalen med gårdeier Slottsgaten 1 AS inngår det en enighet om å renovere hotellet ifølge en pressemelding.

– Det finnes mye historie og sjel i dette bygget som vi ønsker å beholde. Samtidig gleder vi oss til å gi Havnekontoret et ordentlig løft, det fortjener både hotellet og våre gjester. Vi har hatt 18 gode år som drivere av hotellet, og ser frem til 25 nye, sier administrerende direktør Torgeir Silseth i Strawberry.

I Stavanger er Strawberry og Skagen Hotellbygg AS enige om en ny leieavtale på 15 år med opsjon på ti år til for det 116 rom store hotellet i Vågen.

– Som tidligere direktør ved hotellet, vil det alltid bety litt ekstra for meg. Derfor er det ekstra gledelig at vi fortsetter driften. At vi i tillegg skal i gang med en storstilt renovering av både rom og fellesareal, vil gi hotellet et solid løft vi vet gjestene vil sette pris på, sier June Johansson.