Mobilnettleverandøren ice har i dag butikker bare i Oslo og omegn. I september åpner de sin første butikk utenfor Østlandet når de flytter inn i kjøpesenteret Kvadrat mellom Stavanger og Sandnes. Senere i høst skal de åpne en butikk i Lagunen i Bergen ifølge en pressemelding.

Dessuten er selskapet på jakt etter butikklokaler også i andre storbyområder – for de skal doble antallet butikker.

– Å etablere fysiske butikker er en sentral del av vår videre vekst og de fem butikkene vi har bidro veldig godt til den rekordhøye veksten i fjor. Totalt ser vi for oss å åpne ti nye butikker i årene som kommer, i tillegg til de fem vi allerede har, sier Shiraz Abid som er direktør for privatmarkedet i ice og Altibox.

– Vi er i dialog med gårdeiere også i andre storbyområder. Vi vet at mange av våre kunder setter pris på muligheten til å handle i en fysisk butikk. Her kan man ta og føle på produkter, få hjelp og veiledning og en litt annen opplevelse enn du får ved å handle på nett. Kundene kan også reservere varer på nett og hente i butikk, og kunder som har handlet i nettbutikken kan komme hit for service eller trenger hjelp med produktene, sier June K. Gaupse som leder selskapets butikksatsing.

ice er en del av det norske energi og telekomkonsernet Lyse AS. Konsernet er heleid av 14 kommuner i Sør-Rogaland.