Avtalen innebærer at Rystad Energys 254 ansatte flytter inn i lokalene i februar 2025.

− Vi gleder oss til å komme på plass i nye lokaler der vi får en enda bedre mulighet til å skape et tett og innovativt arbeidsmiljø for våre ansatte. For et ledende, globalt selskap som jobber med data, analyse, rådgiving og kompetansebygging relatert til energi, og med mange internasjonale ansatte og kunder som også jobber mot regjerings apparatet, er lokasjonen ideell, sier Jarand Rystad, leder i Rystad Energy.

Selskapet er den første leietakeren som signerer med Nrep i Akersgata 51. NREP kjøpte eiendommen i mai i fjor fra Entra.

− Å få på plass en aktør som Rystad Energy allerede nå, gir oss en viktig bekreftelse på at dette er et attraktivt produkt, både med tanke på nærhet til T-bane, sentrum og regjeringskvartalet, men også relatert til en oppriktig bærekraftsprofil som vi opplever at flere leietakere prioriterer høyt. Det er helt i tråd med vår satsing på kontorsegmentet – et segment vi vil fortsette å investere i, Jens Petter Hagen.

Nrep har brukt det seneste året på å videreutvikle byggets konsept og identitet, samt å gjøre bygget grønnere og mer energieffektivt. Blant annet energioptimaliseres bygget for å oppnå EPC-klasse B, og det planlegges tiltak for å redusere energibehovet med ca. 50 kWh per kvadratmeter. Nrep har ambisjoner om å oppnå sertifiseringen Very Good Breeam In-Use. Det jobbes også med å aktivisere gateplan og få et bedre inngangsparti som knytter seg opp mot retail-arealet.

− Vi har store bærekraftsambisjoner for bygget og har den siste tiden gjort flere oppgraderinger. Vi gjør også mange tilpasninger for å imøtekomme leietakernes ønsker og behov, forteller Magnus Jordheim Myhre, i Nrep.

− Nesten alt areal i bygget er nå leid ut, og det er kun to mindre areal på ca. 800 kvm igjen i henholdsvis 2. og 5. etasje. Vi gleder oss til at Rystad Energy flytter inn og til å skape et spennende og dynamisk miljø for alle våre leietakere, fortsetter Myhre.

Malling & Co Næringsmegling har vært rådgiver for Nrep mens Akershus Eiendom har bistått Rystad Energy.