Drops Design er ifølge en pressemelding et av Europas største selskaper innenfor garn og strikkeutstyr. Etter solid vekst over flere tiår omsetter selskapet i dag for ca. 400 millioner kroner.

Daglig leder Stein Rugtveit gleder seg til å overta nye lokaler i oktober.

– Vi ønsker å tilby førsteklasses arbeidsmiljø for våre ansatte, og det har vi funnet i Valle Vision. Her får vi skreddersydde lokaler og moderne fasiliteter 11. etasje som dekker alle våre behov, sier han.

Lars-Erik Wogsted i Union Eiendomskapital har jobbet med Valle Vision fra prosjektstart.

– Det er gøy at prosjektet tiltrekker seg aktører fra så mange ulike bransjer. Drops Design er et spennende selskap som vi mener passer godt inn sammen med de øvrige leietakerne, påpeker han.

Union Norsk Næringsmegling bistår med utleiearbeidet.

– Nå er det kun to ledige etasjer, som vi opplever god interesse for, sier utleiemegler Torbjørn Hatløy.

Valle Vision er det tredje byggetrinnet av i alt fire på Valle på Helsfyr. Bygget med 22.000 kvadratmeter har 14 kontoretasjer med blant annet personalrestauranter, kaffebar, møteromssenter, kontorareal, og gym- og garderobefasiliteter. Fra før har blant annet Statens Vegvesen, Patentstyret og Kuehne+Nagel inngått leieavtaler i bygget.

Union Eiendomskapital sitt value-add fond, UREF II kjøpte Valle-prosjektet av NCC Property Development Norge i 2019. Etter nylige kontraktsigneringer er det nå ca. 3.000 kvadratmeter ledige kontorlokaler i eiendommen. Naboene Valle Wood og Valle View er allerede fylt opp.