Etter å ha rebrandet eiendommen til Avant, er eieren H.I.G. Capital og den lokale partneren Frode Klungtveit i Mono Eiendom nå i gang med å hente inn leietakere til Aker-bygget i Jåttåvågveien. Nå har Avant inngått samarbeid med Facility Management-giganten Coor som innebærer at Coor skal levere facility management-tjenester i bygget i 15 år fra 2025. Samtidig har Coor signert leieavtale for sitt regionskontor i Avant.

– Vi har et langsiktig perspektiv og med dette partnerskapet styrker Coor ytterligere sin tilstedeværelse i Stavanger. Vi er stolte over at Avant har valgt å inngå avtale med Coor, og vi ser frem til utvikling av en fremtidsrettet og skalerbar leveranse tilpasset bygget og leietakernes behov, sier Trine Hagfors, direktør for salg og forretningsutvikling i Coor.

Bygget Avant skal oppgraderes kraftig når Aker flytter inn i et nybygg i nabolaget, og målet er å skape ett av Stavangers mest attraktive flerbrukerbygg.

– Vi ser frem til å ønske Coors regionskontor velkommen til Avant i 2025/26. Kontoravtalen, i kombinasjon med facility management-avtalen, vil skape et godt grunnlag for et effektivt og bærekraftig samarbeid over de neste årene, sier Carl Simon Grimwade i Anvil Asset Advisors, som sammen med Frode Klungtveit i Mono Eiendom forvalter Avant på vegne av den amerikanske eieren H.I.G. Realty.

Tjenestene Coor skal levere til bygget er personalrestaurant, kaffebar, resepsjon, servicesenter og møterom, renhold og eiendomsdrift. I tillegg kan fremtidige leietakere benytte seg av fordelen med at Coor er sterkt til stede i bygget, og har mulighet til å kjøpe flere FM-tjenester som kaffemaskiner, planter, vertskap, osv.

Jåttåvågveien 10-12 er et kontorbygg på 50.000 kvadratmeter som eies av H.I.G Realty. I 2025 tar eierne bygget tilbake fra Aker, som har leid eiendommen i rundt 10 år. I den forbindelse skal Jåttåvågveien 12 konverteres til et hotell som er utleid til UpNorth, og Jåttåvågveien 10, Avant, skal moderniseres til å huse regionens mest moderne og bærekraftsorienterte leietakere.