Dag Klem, leder for salg i Norden hos Bulk Industrial Real Estate, er svært fornøyd med å få ABK-Qviller inn i lokalene på Langhus.

– ABK-Qviller er allerede leverandør til Bulks datasentervirksomhet, så det er et selskap vi kjenner godt til og ser frem til å få inn i lokalene på Langhus. Frem til 1. juni skal lokalene tilpasses og oppgraderes i tråd med ABK-Qvillers behov, og vi ser frem til å ønske dem velkommen når sommeren nærmer seg, sier han.

Dag Klem.

ABK-Qviller leverer energismarte løsninger for oppvarming og klimatisering av boliger og næringsbygg, og er landets største distributør av varmepumper, klimakjøling og befuktning. Selskapet har vært på leting etter nye lagerlokaler, og fra 1. juni blir de å finne i Snipetjernveien 3 i Regnbuen Næringspark på Langhus.

For ABK-Qviller betyr leiekontrakten nye lokaler optimalisert for egen drift, blant annet med flere pallplasser, bedre takhøyde og flere lastesluser. Selskapet har i dag fordelt lagerkapasiteten utover fire bygg på Brobekk i Oslo, og disse samles nå under ett tak.

Fra Langhus vil ABK-Qviller betjene kunder og distributører over hele landet. I tillegg til samling og effektivisering av lagerkapasiteten vil faghandlere og entreprenører kunne hente varer direkte fra lageret på Langhus, og selskapet vil også ha et hentepunkt som forblir på Brobekk. ABK-Qvillers kontorer, faste utstilling og treningssenter flyttes samtidig til Brynsengfaret i Oslo.

– Vi har over lengre tid vært på leting etter nye lokaler, og hos Bulk på Langhus får vi samlet og tilpasset lagerløsningene etter våre behov. Vi har i flere år vært leverandør til Bulk og deres datasentervirksomhet, og ser nå frem til å videreutvikle samarbeidet. Dette er en langsiktig leieavtale som vi håper gir positive effekter både for kunder og egen drift, sier Daniel Mark Kristensen, administrerende direktør i ABK-Qviller.