Kort tid etter at internasjonale motehus som Dior og Loewe åpnet butikker i Promenaden-distriktet, åpner Max Mara nå butikk i motedistriktet.

– Vi er stolte av å ønske nok et verdenskjent motehus velkommen til Oslo. Den kommende åpningen av Max Mara sin første flaggskipbutikk i Oslo blir et fantastisk tilskudd til Promenaden-distriktet og Steen & Strøm-kvartalet. Åpningen understreker Oslos voksende betydning på det globale motekartet, og viser at byen har blitt en viktig destinasjon for ledende luksusmerker som ønsker å ekspandere til Norden, sier Annette Lund, CEO i Promenaden Management.

Den nye butikken vil ha en inngang fra Karl Johans gate, ved siden av den nye entréen til Steen & Strøm, med Louis Vuitton sin flaggskipbutikk på motsatt hjørne. Italienske Max Mara er ett av de mest prestisjetunge internasjonale motehusene.

– Etableringen av Max Mara er nok et bevis på at Oslo fortsetter å styrke sin posisjon som Skandinavias ledende destinasjon for luksusbutikker. Vi opplever en stor og økende interesse fra internasjonale motehus til å etablere seg i det norske markedet. Å skape en levende destinasjon krever grundig arbeid over flere år, og vi ser frem til å ønske Max Mara hjertelig velkommen som en del av denne pågående satsningen, fortsetter Lund.