Leieavtalen innebærer at Norges største leverandør av gjenvinnings- og miljøtjenester flytter inn i nye lokaler i Construction City i november 2026.

– Leietakersammensetningen er viktig for å lykkes med ambisjonene for Construction City, og vi er veldig godt fornøyde med å signere Norsk Gjenvinning. Selskapet har en ledende posisjon og blir en viktig bidragsyter for det bransjemiljøet som etableres på Construction City, sier daglig leder Hege Skjelbred Hatlemark i Construction City Eiendom i en pressemelding.

– Construction City representerer et spennende konsept og Norsk Gjenvinning blir med dette del av et faglig interessant og innovativt miljø. Hele området rundt Construction City er drivende for utvikling og innovasjon i Oslo fremover, og vårt største industrialiserte anlegg ligger også kun en kort gåtur unna. Våre medarbeidere jobber hver dag for visjonen vår: «pioneering circularity». Med kreativ tenkning og teamarbeid utfordrer vi konvensjonelle normer og regenererer ressurser slik at vi kan ta bedre vare på planeten og naturen vår. Vi er stolte av å ta en ledende rolle sammen med våre kunder og partnere, i den grønne omstillingen til en sirkulær økonomi, sier HR direktør Linn Holm Strømskroken i Norsk Gjenvinning.

Construction City blir et av Norges største kontorbygg på over 100.000 kvadratmeter, og samler bygg-, anlegg og eiendomsbransjen. Kontorbygget rommer plass til over 4.000 arbeidsplasser, og over 76 prosent av arealene er allerede utleid.

Nylig ble det klart at også Fagskolen flytter inn i Construction City.

– Utdanning og akademia er viktig for å få en god variasjon av leietakere. Fagskolens tilstedeværelse vil gi studentene og bransjen en unik mulighet for bedre samhandling og interaksjon. Tilgangen på fremtidens talenter og bredden av dybdekompetanse som samles i bygget representerer et betydelig konkurransefortrinn for virksomhetene som flytter til Construction City, avslutter Hatlemark.