Eiendommens miljøprofil og nærhet til kollektivknutepunkt var viktige faktorer da Roche Norge valgte å fornye med Entra. Avtalen omfatter leie av totalt 2450 kvadratmeter og har en varighet på fem år med virkning fra andre kvartal 2024. Brynsengfaret 6 ligger sentralt til på Bryn, ca. 50 meter fra Brynseng T-banestasjon.

– For oss i Roche er det viktig å ha en god leieavtale med et tydelig klima- og miljøansvar. Det har vi funnet i avtalen med Entra, og vi er derfor veldig fornøyde med å fornye leiekontrakten vår. Umiddelbar nærhet til T-bane, buss og tog gjør Brynsengfaret ekstra attraktivt for oss og våre medarbeidere, sier Jakob Rosenkilde Butina, administrerende direktør i Roche Diagnostics Norge.

CBRE har vært rådgiver for Roche i denne prosessen.

Svært fornøyd med signering

– Brynsengfaret 6 har Bryns beste beliggenhet, og vi er glade for at Roche har valgt å bli værende hos oss også de neste fem årene, sier Kjetil Hoff, direktør for eiendomsforvaltning i Entra.

Brynsengefaret 6 skal i løpet av 2024 oppgraderes med blant annet nye fellesfasiliteter som personalrestaurant med en fantastisk utsikt, resepsjon, stort møteromssenter og treningsrom. Kontorbygget planlegges miljøsertifisert med BREEAM In-Use til nivå «Excellent» etter oppgraderingen.

– Med de siste oppgraderingene tilpasser vi Brynsengfaret 6 for moderne virksomheter som ønsker fleksible og effektive arbeidsplasser. Et variert servicetilbud bidrar til å gi de ansatte og besøkende tilpassede tjenester. Oppgraderingene gjøres med høye miljømål, i tråd med både Entra og Roche sine bærekraftstrategier, sier Hoff.