– Vi gleder oss stort over at to av de fremstående advokatfirmaene på Aker Brygge, DLA Piper og CMS Kluge, har valgt å forlenge sine leieavtaler hos oss, sier markedsdirektør Ellen C. Kobro i Norwegian Property (NPRO).

De to avtalene er på til sammen 11.000 kvadratmeter og styrker Aker Brygge som en attraktiv forretningsdestinasjon og Norwegian Property som en solid og trygg gårdeier.

DLA Piper har signert en forlengelse på 10 år for 5.300 kvadratmeter kontorareal. Ifølge NPRO skal kontorene rehabiliteres, men det blir ekstra fokus på gjenbruk for å ivareta bærekraft. DLA Pipers rådgiver var Moment Næringsmegling ved Atle Strøm og Henrik Ramberg. I-D Interiørarkitektur & Design har også vært rådgiver for DLA Piper.

CMS Kluge har signert forlengelse på 11 år for 5.775 kvadratmeter. Også disse lokalene skal rehabiliteres med fokus på gjenbruk og bærekraft. Reforhandlingen ble ledet av Øystein Jarl Henriksen, Thea Killengren, Janne Felumb og May-Britt Eikenes i CMS Kluge. CMS Kluges rådgiver var Cushman & Wakefield ved Anne Bruun-Olsen og Emilio Azar. NPROs rådgiver har vært Metropolis ved Kari Ihle i forbindelse med konsept og uttegning

– Rehabilitering av kontorer og eksisterende bygg utgjør et betydelig bidrag til bærekraftig utvikling ved å redusere miljøpåvirkningen, fremme sosial trivsel og legge grunnlaget for langsiktig økonomisk vekst for både eiere og brukere. Det handler om å optimalisere, og utnytte eksisterende bygningsmasse på en miljøvennlig måte. Vi er stolte og takknemlige for å ha leietakere som deler samme perspektiver som oss, sier Kobro.

– Vi er svært fornøyde med å forlenge vår kontrakt med NPRO på Aker Brygge. Vi gjennomførte en grundig evaluering av ulike alternativer. Kombinasjonen av nærheten til sjø, yrende folkeliv, kontorer og møtelokaler med sentral beliggenhet og unik utforming, samt en av byens beste utsikter gjorde valget enkelt. Vi flyttet inn i Bryggegata 6 for 10 år siden, og opplever ofte at internasjonale kunder, samarbeidspartnere og kollegaer trekker fram at våre kontorlokaler er blant verdens beste. Når vi nå forlenger vår leiekontrakt, gjennomfører vi samtidig en betydelig oppgradering og modernisering av lokalene for å imøtekomme nye behov for økt samhandling, og en mer moderne arbeidsform, sier Country Managing Partner i DLA Piper Norway, Kjetil Haare Johansen.

– Vi er svært fornøyde med å ha inngått en ny leieavtale med NPRO. Beliggenheten midt på Aker Brygge er unik med både liv på gateplan og brygga, samt med utsikt over hele indre fjord og Akershus festning. Det er kort avstand til kollektivknutepunkter og det meste av byen kan nås til fots eller på sykkel, noe som er viktig fra et miljøperspektiv. Vi ønsker å kunne tilby gode og sentrale lokaler til våre ansatte, og sørge for at arbeidshverdagen er så god som mulig for alle. Vi har også jobbet med å få lokalene godt egnet for klient- og studentarrangementer, og ser frem til å ønske alle velkommen etter oppussingen, sier managing partner i CMS Kluge, Bjørnar Alterskjær.