Foodtech har hatt hovedkontor og lager på cirka 4.500 kvadratmeter i Sven Oftedals vei i 10 år og forlenget nylig leieavtalen med sju nye år.

– Vi er godt fornøyd med lokalene og beliggenheten i Sven Oftedals vei 10, som gir oss en meget god tilgang til markedet vårt i Oslo og omegn. Derfor er det strategisk ønskelig å forlenge den løpende leieavtalen, samtidig som vi får ro til å planlegge den videre driften av selskapet for årene som kommer, sier Per-Erik Ellefsen, administrerende direktør i Foodtech Gruppen.

Foodtech leverer varer og tjenester til matindustri og dagligvare, storkjøkken og servering. Selskapet har et landsdekkende servicetilbud og hjelper kundene sine gjennom hele prosessen, enten de skal produsere eller servere mat.

– Vi er veldig glade for at Foodetch fortsatt ønsker å være leietaker hos oss. De er en profesjonell og langsiktig aktør, som passer godt inn, og som vi har et meget godt samarbeid med, sier Morten Doresius, eiendomssjef i Aspelin Ramm.

Andre leietakere i det 37.000 kvadratmeter store bygget er blant annet DHL, IKEA, Oslo kommune, Sjømathuset og Leica Geosystems.