Unisport har spesialisert seg på alt innen fotball med fotballsko, fotballdrakter, treningsklær og annet fotballutstyr. I tillegg til en flagship store i hjertet av Paris, og i sentrum av København og Stockholm, har Unisport en egen tilpasset nettbutikk for flere land – blant annet Norge. Nå åpner Unisport sin fjerde flagship store på Paleet i Oslo.

Utviklingen av lokalet på to etasjer har allerede vært i gang i flere måneder. Henrik Brosø er Sales Manager i Unisport Norge. Han er svært entusiastisk før åpningen våren 2024, og forteller at alt så langt går helt etter planen.

 – Unisport har vært på utkikk etter egnede lokaler i sentrum av Oslo i flere år, og Karl Johan sto selvfølgelig øverst på ønskelisten. Unisport sine flagship store er alltid attraksjoner for både lokale og tilreisende, og da er det viktig med sentral og tilgjengelig plassering. Derfor er det spesielt gøy å kunne annonsere at åpningen nå nærmer seg med stormskritt, sier Brosø.

Skal være en attraksjon

Han forteller at det ikke bare er plassering som er viktig for Unisport. Lokalene må i følge Brosø være fleksible slik at det kan gjennomføres aktiviteter og events, men samtidig vet tilrettelegge for å være smekkfullt av fotballglade kunder.

– Alle som har vært i en av våre butikker i København, Paris eller Stockholm vet at konseptet er helt unikt. Vår visjon er å realisere fotballdrømmer, og vi oppnår dette ved å inspirere med eksklusivt innhold, førsteklasses service og tilgang til verdens beste fotballprodukter. Det krever detaljert planlegging og ombygging.

Han vil enda ikke røpe når butikken åpner.