Det nye senteret på 1.400 kvadratmeter får Regus-brandet og vil inta tre etasjer i Olav Tryggvasons gate 40 i Trondheim i november i år. Eiendommen ligger midt i sentrum, med gangavstand til kollektiv og «sosiale aktiviteter».

– Vi er glade for å kunngjøre vårt siste strategiske partnerskap senter i Trondheim sammen med Barga AS. Vi har hatt utrolig suksess i Trondheim med kun det ene senteret på Powerhouse, og vi satser på å gjenskape det samme på Olav Tryggvasons gate 40. Vi overtar driften av dette kontorfellesskapet allerede i november og dialogen med potensielle leietakere er allerede i gang, sier partnersjef IWG, Moeez A. Asif.

IWG er i dag aktive med kontorhoyell og coworking-tilbud i mer enn 1.100 byer og forsteder. Asif har vært aktiv den seneste tiden med å etablere flere sentre i Norge.

– Vi ser alltid på nye steder for å etablere vårt konsept. Med dette senteret er vi nå oppe i 20 sentre og satser på flere partnerskap den nærmeste tiden.