– Vi er glade for å ønske et så unikt kreativt og historisk merke velkommen til Steen & Strøms omfattende luksustilbud. LOEWEs inntreden markerer en fortsettelse av Steen & Strøm sin strategi om å kontinuerlig heve og utvikle sitt vareutvalg, og inkludere flere av verdens mest ettertraktede og innovative merker til våre kunder, sier David Wilkinson, Executive Director for Steen & Strøm.

I en tid preget av økonomisk usikkerhet, er Promenaden Management ekstra stolte av å dele at også det svenske merket A Day’s March har åpnet butikk i Promenaden og Øvre Slottsgate, den raskt voksende gaten for Skandinavisk contemporary design med merker som Tom Wood, Rains og Acne Studios. Den nye butikken vil tilby et bredt utvalg av A Day’s March sine ikoniske dame- og herre kolleksjoner, kjent for sin klassiske og tidløse design, og vil passe inn i Promenaden Management sin strategi om å rendyrke deres seks ikoniske gater som unike destinasjoner.

– Oslo, med Promenaden i spissen, har raskt blitt et førstevalg for internasjonale merkevarer som ønsker å etablere seg i Skandinavia. Vi er selektive på hvem som får etablere seg her og har håndplukket en rekke av merkene. Gjennom vår nøye kuratering av merkevarer har vi skapt en lojal kundebase både lokalt og internasjonalt. Promenadens unike beliggenhet i byens hjerte kombinert med en attraktiv og unik butikkmiks, historiske bygg med vakker arkitektur, et hyggelig og innbydende gatemiljø, gjør oss attraktive for både besøkende og verdens ledende motehus, sier Annette Lund, administrerende direktør i Promenaden Management.

Samler lukusbrands på ett sted

Promenaden-distriktet spenner over 6 gater i hjertet av Oslo, kombinerer unike handelskonsepter med flotte og attraktive kontormiljøer. Steen & Strøm varemagasin og Nedre Slottsgate utgjør sentrale ankerpunkter i det pulserende distriktet. Denne 106 meter lange gaten, kjent som «Oslos Bond Street», har Europas tetteste konsentrasjon av luksusbutikker, med merker som Gucci, Hermès, Louis Vuitton, Valentino, Bottega Veneta, Burberry, Saint Laurent, Moncler, Dior og Chanel.

Steen & Strøm, kjent som ‘The Store of Oslo’, har i 226 år vært en institusjon og sentrum for byens handelskultur. Etter en omfattende renovering har varemagasinet fått ny inngang fra Karl Johans gate, ny Beauty Hall og prestisjemerker som Montblanc, Dior Beauty og nå LOEWE til sitt allerede rikholdige utvalg av over 600 merker.