– Hvilken arbeidsgiver drømmer du om å jobbe for og hvorfor?  

– Jeg drømmer å jobbe for meg selv ettersom det gir meg frihet til å følge mine egne ideer uten begrensinger. Å være min egen sjef gir meg også muligheten til å ta egne beslutninger i tillegg til at jeg kan forme mitt eget arbeidsplassmiljø. Det gir meg muligheten til å realisere mine visjoner og mål.

 – Hvordan ønsker du å ha det på arbeidsplassen?   

– Jeg ønsker å ha en sosial og multikulturell arbeidsplass. Jeg vil også at arbeidsplassen skal være fylt med glede. Jeg vil at når jeg drar på jobb så skal jeg glede meg til jobb. I tillegg til dette, så er det sosiale viktig. Jeg har jobbet både på arbeidsplasser med lite sosial tilstedeværelse også har jeg jobbet på arbeidsplasser med en stor sosial tilstedeværelse, og 10 av 10 tilfeller så presterer alltid den arbeidsplassen med god sosial tilstedeværelse bedre!

 

Foto: Glen Widing

Profil 

Navn: Dana Barzinje 

Alder: 20 år 

Aktuell: Han studerer Industriell økonomi og teknologiledelse (INDØK) på Norges miljø og biovitenskapelige universitet (NMBU), og er daglig leder av Pixlmedia. 

 

– Hva er den optimale arbeidsformen for deg?

– Den optimale arbeidsformen for meg er varierende arbeid der jeg ikke har samme arbeidsoppgaver hver dag. Jeg trives også veldig godt i arbeid med team, ettersom det er interessant å se hva slags ideer ulike grupper og mennesker har, og det som er mer interessant er hva en gruppe mennesker kan få til når de faktisk samarbeider.

 – Hvordan tror du arbeidslivet vil se ut om 20 år?  

– Jeg tror at arbeidslivet vil se annerledes ut enn det den gjør per dags dato. Jeg tror teknologien kommer til å bli mer avansert og at vi mennesker kommer til å oppnå mye mer med teknologien. Jeg tror også at teknologi vil dukke opp i sektorer hvor vi ikke hadde forventet å finne teknologi. I tillegg til dette så kommer KI til og bli mye mer utbredt i hverdagen.