Det var selskapets totalkonsept, relevante kundereferanser og en foreslått meny av tjenester helt i markedets tetsjikt som ga 4Service seieren.

Trond Aslaksen.

– Valget falt på 4Service som vår totalleverandør med bakgrunn i deres historikk på konsepter og leveranser. Tjuvholmen Alle 1-5 fortjener et servicekonsept som virkelig skiller seg ut i markedet. Det er vi sikre på at bygget, brukerne og besøkende nå vil få, og gleder oss stort til å ønske velkommen, sier Trond Aslaksen, partner i Akershus Eiendom.

Han er megler for eiendommen, som er på 15.000 kvadratmeter med kontorer og felles fasiliteter på Tjuvholmen. Jon Forkerudseter, direktør innenfor Forretningsutvikling i 4Service lover høy kvalitet på tjenestene.

– Med en adresse som dette, og en gårdeier som Canica Eiendom, skjønte vi fort at vi måtte trykke på alle de knappene som vi har. Derfor vil dette bli et nytt flaggskip for oss, med det nye konseptet, Seafront, som syr det hele sammen. Her skal vi samle alle våre tjenester av absolutt høyest kvalitet, men også skape helt nye opplevelser innenfor både mat og drift.

Jon Forkerudseter.

Blant tjenestene som allerede er bekreftet, er kjøkken fra Spanske Marrone, gjesteopptredener med kjente kokker, samt markeds mest moderne kaffebryggutstyr fra Poursteady og Modbar. I sum mener 4Service at dette skal bidra til at Tjuvholmen Allé 1-5 får markedets beste personalrestaurant.

– Målet er at alle som kommer inn dørene på Tjuvholmen Alle 1-5 skal få den eksklusive hotellfølelsen, samtidig som medarbeiderne skal sørge for at det ikke oppleves verken stivt eller automatisert. I konkurranse om den ettertraktede kontrakten ble det også lagt vekt på evnen til å skape nye tjenester og opplevelser for leietakerne, sier Aslaksen.