Årets arrangement gikk av stabelen sist helg under overskriften «Collaborate.» Den røde tråden i programmet var samarbeid i den kreative prosessen. Budskapet var at innovasjon av høy kvalitet forutsetter tverrfaglighet. Dette er også nøkkelen til en bærekraftig og fremtidsrettet utvikling i bransjen.

Når det gjelder kontorsektoren, ble samarbeid mellom fagområder fremhevet som avgjørende for å skape gode arbeidsmiljøer. Gevinsten er mer kreativitet, riktigere materialvalg og økt tilpasningsdyktighet. Komplementære kompetanser må til for å skape så gode arbeidsforhold som mulig. Utstillerne presenterte det aller beste innen møbler, belysning, tekstiler, kjøkken og gulv. Nedenfor følger noen spennende smakebiter.

PodSeat

Sving deg rundt som en diskodanser for bedre konsentrasjon! Lenestolen er en komfortabel arbeidsplass som passer i aktivitetsbaserte kontorer. Den har roterbart understell som gjør det mulig å velge sitteposisjon og leveres med et praktisk sidebord.

Pulverlakkerte materialer i sterke farger 

De skulpturelle bølgene tilfører et innslag av feminin estetikk som står i kontrast til det industrielle designet. Perfekt som avlastningsbord på møterom eller ved en sittegruppe.

Med møbler som ser ut til å komme fra en popkunstutstilling er det enkelt å sørge for en ekstra dose og energi i arbeidsmiljøet.

 Skandinavisk design med ull fra New Zealand

Ull er et naturlig og miljøvennlig materiale som raskt brytes ned og som da gir næringsstoffer tilbake til jorden. Ved bruk av ull reduseres mengden av plastiske mikrofibre i miljøet vårt.

Miks av Provence og Sandnes?

Tjærand er lidenskapelig opptatt av førsteklasses håndverk og skaper fremtidens antikviteter. Denne nydelige stolen blir garantert med på flyttelasset til nye lokaler. Designet er norsk og naturinspirert i et miljø med fransk touch. Stolen synliggjør bedriftens gode verdier.

Planter er et must

Med disse norskproduserte plantekassene kan man bygge både i lengden og i høyden. Konseptet er lekent og fleksibelt med tanke på raske endringer. Kassene kan brukes frittstående som romdelere eller som enkeltelementer på hjul.

Et friskt pust av innovasjon

De eksklusive dimmerne og bryterne skiller seg ut fra velkjente standardløsninger.

Smart hybridkontor

Nøkkelen til et godt arbeidsmiljø er rett balanse mellom fellesrom og private arbeidssoner som ikke nødvendigvis befinner seg i lukkede rom. Eksempelet viser en hyggelig arbeidsplass som gir brukeren følelsen av å sitte i et bibliotek.

Gode fellesarealer er et must

Bildet viser et eksempel på hjemliggjøring av kontoret. Hos Monn stiller vi oss helhjertet bak tanken om at trivsel på jobben skapes ved hjelp av de samme virkemidlene om vi bruker når vi innreder hjemme. Den trendy pistasjgrønne sofaen gir et skikkelig løft til rommet.

Wow-faktor er viktig

Spreke valg skaper begeistring på kontoret. Denne lekne lampen består av elementer som kan settes sammen til ulike geometriske former. Den kan f.eks. brukes over møtebordet eller i lengre versjon i et trapperom.

Fleksible kontorer

Lydabsorberende skillevegger på hjul er enkle å flytte på. Lokalet kan støyfritt og på kort varsel tilpasses ulike behov. Dette er en god løsning for bedrifter med høyt aktivitets- og energinivå.

Miljøvennlig materiale

Avfall fra kaffeskall og tre kombinert med resirkulert stål blir til et spennende materiale som her er brukt i bordplater og stoler. Det er perfekt egnet til kantiner og møterom.

Alt er lov

Farger både på fuger og flis og blankt og matt etter eget valg gir fantastiske muligheter.