Den aller største leiekontrakten var det Oslobygg KF som sto for da de signerte 10.000 kvadratmeter med BundeEiendom i nybygget Helsfyret i Grenseveien 82 på Helsfyr. Bygget står ferdig høsten 2024.

Mestergruppen har signert den nest største avtalen, en 10-årsavtale med Entra om leie av 5.000 kvadratmeter kontorlokaler i Brynsengfaret 6 på Bryn. Konsernet flytter hovedkontoret dit i første kvartal 2025. Nylig signerte ABK-Qviller en leieavtale på 8 år for 3.300 kvadratmeter i samme bygg – med innflytting sommeren 2024.

Maya Eiendom har inngått nye og reforhandlet avtaler for totalt ca 1.500 kvadratmeter i sine eiendommer i området. De aktuelle leietakerne er Indunor AS, PSO Regnskap AS, Oslo Varelager AS, Kreno AS og Ildfluen AS.

Bryn Eiendom har den siste tiden inngått 7 nye og utvidede leieavtaler for totalt over 2.000 kvadratmeter i sine eiendommer på Bryn. Blant annet leier Leo revisjon AS og Solid Entreprenør lokaler i Brynsengveien 2. Dolphin Interconnect Solutions AS utvider leiearealet i Nils Hansens vei 8, der også Norske Meierifolks Landsforening forlenger sitt leieforhold. I Østensjøveien 32 har ARCA friskere arbeidsplasser forlenget leieavtalen på 686 kvadratmeter, som blant annet rommer treningshall, ballhall og spinningsal.

SAJA melder om at det siden april er inngått 19 nye og reforhandlede leieavtaler for til sammen 9.315 kvm i ulike eiendommer selskapet drifter og forvalter på Bryn og Helsfyr.