− Alna er en beliggenhet vi har jobbet med i mange år. Det har vært et langt prosjekt som vi har hatt med oss helt siden vi startet i Norge. Opp gjennom årene har vi sett på mange ulike løsninger som det av forskjellige grunner ikke har blitt noe av. Men noen ganger funker det, og her får vi nå et varehus på Norges beste handelsbeliggenhet, sier Jula-eier Karl-Johan Blank i en pressemelding.

I mars ble det klart at den svenske billigkjeden var på vei inn nye lokaler i henholdsvis Grini Næringspark i Bærum og Alna. Førstnevnte åpnet dørene i mai, 20. september skjer det samme på Oslo øst der de har tatt over første etasje i Strømsveien 239 som i dag huser A-møbler.

– Hittil har A-møbler hatt hele bygget for seg selv. Vi skal bruke tid på å pusse opp og forandre lokalene til vår standard før åpningen, sa Mari Lundby Pedersen i Jula til Estate Nyheter da planen om kjedens 41. varehus i Norge ble kjent.

Selv om det er litt krevende tider og vanskelig å få tak i gode lokaler i Oslo-regionen, fortsetter kjeden å ekspandere i Norge.

– Ekspansjon er viktig. At vi fortsettere å etablere varehus og utvikle handelen viser styrken i vår organisasjon. Det er ikke ofte vi får muligheten til å åpne på slike steder. Vi ser et stort potensial for varehuset ved E6 og vi skal åpne flere varehus i Norge, påpeker Jula-sjef Johnny Albøge uten å konkretisere hvilke.

Strømsveien 239 eies av A. Abrahamsen & Co, et familieselskap med Henning Riegel i spissen. De eier både bygningen og møbelbutikken.