Den nye butikken vil åpne i nærheten av Oslo S på adressen Nygata 2-6. Den får en butikkflate på 1600 kvadratmeter fordelt over to etasjer. Også Clas Ohlsons Oslo-kontor vil flytte til den nye adressen.

– Vi får en veldig god plassering svært sentralt i Oslo hvor mange mennesker forflytter seg hver dag, sier Rune Johansen, Country Operations Manager.

Den nye butikken vil åpne i mars 2024.

– Vi har vært til stede i Oslo i 32 år og verdsettes høyt. Jeg ser virkelig frem til å åpne en fjerde butikk i sentrum og gjøre det enda enklere for osloboerne finne alt de trenger for å fikse hjemmene sine, sier Rune Johansen.

Med den nye butikken i Oslo har Clas Ohlson nå tre planlagte butikkåpninger i Norge. I november åpner butikken på Tuven Senteret på Notodden og på Kolbotn Torg på Kolbotn, like sør for Oslo. Forrige torsdag åpnet dessuten Clas Ohlson en ny butikk i Amfi Vågsbygd i Kristiansand.