– Å motta International Sustainable Award er en stor ære for hotellet, selskapet og våre medarbeidere. Det er et bevis vårt kontinuerlige engasjement for bærekraft. Vi er forpliktet til å fortsette den stolte, langetradisjonen med å redusere vårt miljømessige fotavtrykk og fremme en bærekraftig og ansvarlig virksomhet, sier Tarje Hellebust, administrerende direktør hos Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo.

Prisen gjenspeiler hotellets engasjement og kontinuerlige fokus bærekraft og anerkjenner hotellet som en ansvarlig virksomhet som støtter våre mennesker, lokalsamfunnet og planeten. Prisen tildeles hotellet grunnet deres fokus forretningsetikk, bærekraft forsyningskjeden, reduksjon av karbonavtrykket og ansettelsesprogrammer som bidrar til å bygge en bedre fremtid, alt i tråd med Radisson Hotel Group sitt program for ansvarlig virksomhet.

Hotellet har en lang tradisjon når det gjelder bærekraft og samfunnsansvar. De var blant annet det første hotellet i Norge med miljøsertifisering (Swan Eco Label), tildelt av daværende miljøvernminister Børge Brende tilbake 2002. Svanemerket har siden blitt erstattet av den nåværende Green Key-sertifiseringen. Radisson Blu Plaza Hotel tilbyr også 100% karbonnøytralemøter og har nylig installert 120 EV-ladepunkter i hotellets garasje.

– Med 678 nyrenoverte rom og suiter, og utsikt over hele Oslo, er hotellet en unik destinasjon i seg selv. De helt nye restaurantlokalene, inkludert The Top Restaurant og The Top Terrace, den høyeste utendørsterrassen i Skandinavia, kan gjestene glede seg over luftige og smaksrike opplevelser høyt over hovedstaden, sier Hellebust.

Restauranten tilbyr nordisk mat med lokale råvarer fra de norske gårder, fjorder, skoger og fjell