I februar i år flyttet selskapet sitt norgeskontor til nye lokaler i Øvre Vollgate 13 (ØV13) i Kvadraturen i Oslo sentrum.

Kyndryl, som hjelper virksomheter å rigge seg teknologisk for fremtiden og designe, bygge, modernisere og drifte IT-infrastruktur, signerte leieavtalen med Anthon Eiendom i 2022.

– Vi er avhengig av en allsidig arbeidsstyrke med kompetente medarbeidere og partnere som samarbeider tett digitalt og fysisk. Både beliggenhet og lokalenes utforming er viktige brikker i dette, sier Selliken.

På jobb 24/7/365

Karin Silnes var ansvarlig for flytteprosjektet og forteller at Kyndryls lokaler er på cirka 700 kvadratmeter, fordelt på åpent kontorlandskap, møterom i ulike størrelser og sosiale soner. Et eget område er dedikert og spesialtilpasset ansatte som jobber med døgnkontinuerlig overvåking av kunders stormaskiner og kritisk infrastruktur.

Silnes karakteriserer det nyrehabiliterte kontorbygget som fremtidsrettet, og de leide arealene som skreddersydd for kombinasjonen av effektiv produksjon, samhandling og trivsel.

– ØV13 er et topp moderne, miljøorientert smartbygg med BREEAM-NOR Very good-sertifisering, med interiør og materialer som gir en profesjonell og hyggelig atmosfære. Dekor og innredning følger byggets helhetlige program, uten at det har gått på bekostning av Kyndryls ønsker og føringer for egenprofilering. Vi har også kunnet ta med oss og gjenbruke mange av møblene fra tidligere lokaler, bl.a alle arbeidsstasjoner med stoler og noen møteromsmøbler. Lokalene har blitt moderne, tiltalende og har en hyggelig atmosfære. Dette er et godt sted å samarbeide og bygge kultur, sier Silnes.

Ulike folk, ulike behov

Kyndryl er ifølge Selliken en virksomhet som dyrker mangfold, med medarbeidere i mange aldersgrupper, med ulik bakgrunn og spisskompetanse – og med ulike arbeidsoppgaver i hverdagen.

– Vi har forskjellige ønsker og behov for å trives og jobbe best mulig. En god arbeidsplass må derfor være fleksibel og tilrettelagt for ulike arbeidsmønstre, oppgaver og grader av hybridarbeid. Dette har vist seg å fungere godt her, og vi får veldig gode tilbakemeldinger fra både medarbeidere og besøkende, sier Selliken.

Tilgjengelighet

Kyndryl er også fornøyd med at lokalene ligger i et sentralt og pulserende område av Oslo sentrum.

– Ansatte, kunder og partnere verdsetter den gode tilgjengeligheten via nesten alle former for grønn transport. Vi er også midt i smørøyet for tjenestetilbud innen servering, shopping og kultur – og er en del av et variert kontorområde med mange andre teknologi-, IT- og rådgivningsvirksomheter, avslutter Silnes.