Etter å ha fått merkevarer som Louis Vuitton, Dior, Saint Laurent, Bottega Veneta, Hermès og Chanel inn i Nedre Slottsgate, går Promenaden Management nå i gang med det historiske Eger-kvartalet og Øvre Slottsgate.

– Vi har i lengre tid jobbet med en ny og spennende langsiktig plan for Eger-kvartalet der vi får utnyttet dets fantastiske beliggenhet og potensial, og skapt nytt liv på Egertorget. Den nye strategien inkluderer både åpning av nye og spennende butikk-konsepter som er unike i Norge samt etablering av flotte og moderne kontorlokaler. Vi er stolte av å endelig kunne avsløre hvem som skal flytte inn. Det er ingen mindre enn Urmaker Bjerke, Norges ledende forhandler av eksklusive klokker, som storsatser. Etter 100 år i bransjen, åpner tredje- og fjerde generasjon av familien Bjerke nå Europas største klokkebutikk i sitt slag, sier CEO Annette Lund i Promenaden Management.

Urmaker Bjerke vil disponere 2.700 kvadratmeter, fordelt over tre etasjer på EGER, der store deler vil brukes som butikklokale, mens noe vil brukes til administrasjon.

– Urmaker Bjerke vil jobbe for å utvikle en drømmedestinasjon for klokkeinteresserte med flere av verdens mest eksklusive klokkemerker til stede, fortsetter Lund.

– Vi ser alltid etter måter å utvikle oss videre på, og etter 100 år i Oslo by, føles dette som en fantastisk mulighet. Promenaden Management har beviselig har vært med på å løfte og styrke den eksklusive handelen i Oslo, og vi ser derfor på dem som en naturlig samarbeidspartner for oss i fremtiden. Nå vil vi sette i gang det spennende planleggingsarbeidet og vi ser virkelig frem mot å åpne dørene i 2024 og by på helt unike kunde- og handleopplevelser, sier administrasjonsdirektør Joakim Bjerke i Urmaker Bjerke.

Akershus Eiendom, ved Remi Olsen, har vært rådgiver i prosessen for Urmaker Bjerke.