– Vi ser frem til å flytte inn i nye lokaler som er tilpasset morgensdagens arbeidsplasser, sier Steinar Nielsen, daglig leder for Intrum Norge.

Inkasso- og kreditthåndteringsselskapet Intrum, har signert en leiekontrakt på cirka 5.000 kvadratmeter i Lysaker Torg 6–10. Dermed flytter Intrum sitt norske hovedkontor fra Smestad, hvor de har holdt til siden 2014. Intrums kundesenter på Røyken flytter også til Lysaker og samlokaliseres med hovedkontoret. De nye lokalene overtas i mars 2024.

– De nye lokalene er meget godt egnet for vår nye arbeidsform, der aktivitetsbaserte arbeidsplasser er lagt til grunn. Økt krav til fleksibilitet, både med tanke på hvordan vi jobber på arbeidsstedet, samt økt bruk av hjemmekontor, krever en annen utforming av lokalene. Videre har vi hatt stort fokus på miljøaspektet. At valget ellers falt på Lysaker, skyldes det gode tilbudet av offentlig kommunikasjon og at lokalene gir lett tilgang til de ansatte enten de i dag er på Røyken eller på Smestad, påpeker Nielsen.

Bygget fremstår som nytt

– Det er en stor glede å kunne ønske Intrum velkommen i nye fine lokaler, sier Stig Blokkum, daglig leder i Lysaker Torg 6-12 ANS, og forteller at eiendommen de siste årene har gått igjennom en stor ombygnings- og oppgraderingsprosess.

– Ny oppgradert 5. etasje og tillegg påbygg av ny 6. etasje, samt oppgradert fasade, gjør at eiendommen vil fremstå som et nytt landemerke på Lysaker. Eiendommen har en flott beliggenhet, gode fellesfasiliteter og arealeffektiv bygningskropp – noe vi tror var viktig for Intrum. I tillegg kan bygget friste med en flott bakhage. Vi har stort fokus på miljø og oppgraderingen av eiendommen, og påbygget vil bli BREEAM Very Good-sertifisert, mens eksisterende bygningskropp vil bli BREEAM-In-Use-sertifisert, avslutter Blokkum.

Siri Helene Taugbøl i Malling & Co har vært rådgiver for Intrum AS, mens Jan W. Roll i Cushman & Wakefield Realkapital har vært rådgiver for Lysaker Torg 6-12 ANS.