Senterleder, Silje Nordgard Aspen er glad for at OBOS Eiendom har lykkes med å få Flott Gjort ut av bykjernen og til Østensjø-området.

– Nå får Oppsal det unike serverings- og aktivitetstilbudet som har vært svært etterlengtet og etterspurt. Vi har mottatt godt over 100 e-poster, SMS-er og lignende av folk som bare ønsker å spørre når den nye restauratanten åpner. Det har tatt litt tid med å tilpasse lokalene til de nye drivernes behov, men nå skal alle forhold være lagt godt til rette for at alle i Østensjø bydel skal få nyte et godt måltid med noe godt å drikke – uten å måtte reise til sentrum, sier Nordgard Aspen og legger til: – Med den flotte uteterrassen håper vi på godt og varmt vær fremover.

Flott Gjort skaper sosiale møtesteder i og utenfor Oslo sentrum. Flott Gjort står bak prosjekter som Trekanten, Aku Aku, Dyrk Bryn, Olympen & Pigalle, Revier, med flere.

Et sted du føler deg hjemme

Nordgard Aspen er trygg på at daglig leder for Østensjø Havn, Susann Østigaard kommer til å sørge for at stedet ikke kun disker opp med høy standard på mat og drikke, men også vil være med på å skape gode aktiviteter og opplevelser for folk i bydel Østensjø. Østigaard er også oppvokst og bor i nabolaget.

– Her kan folk komme for en god kaffe, vi serverer både lunsj og middag. Det er et godt utvalg av øl og vin. Fremover vil det være stadige aktiviteter. Lørdagsjazz blir i hvert fall et fast innslag. Vi vil også ha familiekonserter. På Østensjø Havn kan du ta med deg ungene dine og oppleve noe. Det er også en egen barneavdeling her, forteller Østigaard og fremhever at de quiz. Noe hun mener alle nabolagsrestauranter med respekt for seg selv bør ha.

Østigaard oppfordrer også andre til å komme med innspill. For dem er samarbeidsprosjekter viktige.

Bak navnevalget, Østensjø Havn er det et bevisst valg. «Østensjø» ettersom det er en møteplass for hele bydelen, og «havn», som et hjem du trygt kan ankre i.