− Vi kjenner nabolaget godt og tror vi har en fordel i at vi kjenner til hva folk i området vil ha. Vi gleder oss veldig til å endelig få åpne dørene etter flere måneder med intens jobbing. Libertine skal være et uformelt sted for vinentusiaster, og vi tror dette er et konsept som vil slå an blant Oslo-publikummet, sier Jama Awaleh, partner i byOSLO Group.

Lokalene vil ha plass til rundt 100 gjester, fordelt på to etasjer, både inne og ute. Målet har vært å skape en moderne, intim og sosial vinbar, med masse godt på menyen. De vil blant annet servere småretter som tilberedes foran gjestene.

Den nye baren skal bli et samlingssted for vininteresserte i Oslo.

− Matrettene skal komplementere vinen, slik at gjestene får en helhetlig opplevelse. Vi fokuserer stort på klassiske viner fra Frankrike med moderne innspill fra den nye verden. Vi har også fått med oss utrolig dyktige folk som gleder seg til å ønske velkommen og dele sin kunnskap om vin med de besøkende, sier Awaleh. 

byOSLO Group har flere utesteder og selskapslokaler i Oslo, og har god erfaring med å ta over lokaler med mye historikk i veggene, akkurat som med lokalene i Frognerveien 2. De driver blant annet BA3, i lokalene som tidligere huset  Hellstrøm-restauranten Bagatelle. I nabolokalene har de cocktailbaren F6, mens de har drevet Stratos på toppen av Folketeaterbygningen, samt Justisen i Møllergata. Andre lokaler i porteføljen er Nedre Løkka Cocktailbar, nattklubben IVY, eventlokalene Oslo Event Hub, som tidligere huset Astrup Fearnley-museet.