I tillegg til at Meny har utvidet lokalene, har Norli flyttet inn i nye lokaler. Fellesarealene har også fått ny drakt som står i stil med konseptene, og nå har Selvaag Eiendom satt leietakermiksen med håndtverksbakeriet Grains, restauranten Eat Thai, Apotek 1 og Alliance Optikk.

– For oss i Selvaag Eiendom handler utvikling av bygulvene om å skape de gode møteplassene. Da fungerer byrommene, det blir liv og et godt grunnlag også for våre leietakere å utvikle seg videre, slik blant annet Meny er et eksempel på. Det er utrolig spennende å følge med på utviklingen til Løren, samtidig som det er ekstra gøy å se at aktørene våre som leier hos oss ønsker å satse videre på området. Når Meny, som er vår største leietaker på Løren ønsket å oppgradere butikken, bestemte vi oss for å gi torget et helhetlig løft. En felles tro på området, og gjensidig ønske om å satse bidrar til enda bedre nabolag, sier Emil Thompson, konsept- og utleiesjef i Selvaag Eiendom.

Menybutikken er blitt utvidet og har nå fått separerte inngang- og utgangsparti, større kasser og romsligere plass. Totalt sett har Meny økt sortimentet i de aller fleste avdelinger, og samtidig bevart sitt utvalg av fisk, kjøtt og drikkevarer.