Som en av Nordens største eiendomsforvaltere, med ca. 1,7 millioner kvadratmeter under forvaltning, har også Storebrand Eiendom eiendommer beliggende i Bryn-Helsfyr-området. Eiendomsgigantens to eiendommer i området har et samlet areal på 41.347 kvadratmeter.

Brynsalleen 6 på Bryn er en kontoreiendom på 19.183 kvm som er fullt utleid til Kripos, mens hotelleiendommen Innspurten 7 på Helsfyr, består av 22.164 kvm som huser Scandic Helsfyr. Hotellet ble nylig renovert og utvidet, og er nå kjedens største hotell i Norge med totalt 450 rom, à la carte-restaurant, bar, nye fellesområder og stor møteromskapasitet.

– Hele Bryn-Helsfyr-området har unik tilgjengelighet via offentlig kommunikasjon og er under utvikling til en mer levende og attraktiv del av byen. Ved å delta i samarbeidet vil vi bidra i den viktige jobben med å gjøre dette bedre kjent blant nøkkelinteressenter og resten av Oslos befolkning, sier Dag Tønder i Storebrand Eiendom.

– Brynsalleen 6 og Innspurten 7 er to attraktive eiendommer med virksomheter og mennesker som er viktige for aktiviteten og bylivet på Bryn og Helsfyr. Vi er glade for å få Storebrand Eiendom med på omdømmebyggingen, sier Stig Jensen i Bryn-Helsfyr-samarbeidet.

Øvrige deltakere i samarbeidet er Pecunia, Arctic, Skanska, Ferd, NCC PD, Nordr, Entra, Stor-Oslo Eiendom, Scala Eiendom, Maya, Gasmann Eiendom, Bertel O. Steen Eiendom, SAJA, Anvil, Bryn Eiendom og Bunde Eiendom.