For over ett år siden ble det kjent at det amerikanske luksuselbilmerket Lucid Motors hadde signert leieavtale med Promenaden i Karls Johans gate 16C. Nå har Lucid åpnet sitt nye showroom i bygget, som er en del av Promenaden Fashion District.

– Vi er veldig fornøyd med å ønske Lucid Motors velkommen til sin første butikk i Skandinavia. Det styrker Oslo som en førsteklasses destinasjon for handel i Promenaden Fashion District. Denne åpningen gir en ny æra innen bærekraftig luksus i Oslo og utvider toppsegmentet i Norden og setter Oslo på kartet som den mest spennende retaildestinasjonen i regionen, sier CEO Annette Lund i Promenaden Management.

Lucid Motors nye showroom er plassert ved siden av andre luksusmerker som Dior, Louis Vuitton, Hermés og Gucci.

– Vi er strålende fornøyd med å åpne dette splitter nye lokalet i Oslo i Norge, et land som står i front innenfor elektriske kjøretøy og ladeinfrastruktur. Vi er trygge på at norske kunder setter pris på den eksepsjonelle rekkevidden og det unike designet, interiøret og ladetidene som Lucid Air-serien kan tilby, sier adm. direktør Michael van der Sande i Lucid Motors Europe.