– Vi kjenner kundene på Ullevaal godt etter mange år, og gleder oss til å åpne nytt og moderne supermarked innen utgangen av året, sier Nina Sillibakken, eiendomssjef i Norsk Butikkdrift om åpningen av den nye Coop Mega-butikken.

Oslo Pensjonsforsikring, som eier Amfi Ullevaal, skal bygge om og oppgraderer deler av bygningsmassen i løpet av året for å få plass til en ny fullsortiments dagligvare. Deler av torget, hvor lekeplassen står i dag, skal bygges inn og bli en del av et innendørs butikkareal, som vil huse Braasport. Selve torget vil få et amfi som vil skape liv og atmosfære.
– Vi jobber kontinuerlig med utvikling for å gi merverdi til leietakere og våre kunder på Ullevaal. Denne ombyggingen er et ledd i å øke attraktivitet og trivsel, og gi et enda bredere handelstilbud. Vi er svært fornøyde med at vi nå får på plass en ny og stor fullsortiments Coop Mega her på Ullevaal, sier forvaltningsdirektør Richard Groven i Oslo Pensjonsforsikring.

Norsk Butikkdrift, som er et datterselskap av Coop Norge SA, har inngått leieavtale med Ullevaal ANS om nye lokaler i Amfi Ullevaal. De nye lokalene skal oppgraderes og utvides før nytt flaggskip i Coop Mega-familien åpner døren mot slutten av året. Ullevaals beste dagligvarebeliggenhet med adkomst direkte fra stor P-kjeller, med blant annet en stor Tesla hurtigladestasjon, gir kundene enkel tilgang til en spennende handleopplevelse.

Coop har de siste årene satset rundt en halv milliard på nye Coop Mega-butikker i Oslo-regionen. Harbitz Torg og Carl Berner er de siste tilskuddene, og resultatene har vært gode. Nytt konsept er rullet ut i hele kjeden og Coop Mega Ullevaal vil tilpasses områdets kunder.

– Vi er opptatt av at våre kunder skal la seg inspirere av vårt store og unike utvalg av ferskvare bli imponert av en flott frukt og grøntavdeling der en stor salatbar vil være sentral. Våre kunnskapsrike ansatte, som er opptatt av matglede og yte god service, vil være sentrale medspillere i butikken, sier Sillibakken.

Det er Amfi som er ansvarlig for forvaltning og drift av Amfi Ullevaal.