For tredje gang forlenges leieforholdet med DNB Scandinavian Property Funds ifølge en pressemelding.

NHST Media Group, som gir ut blant annet Dagens Næringsliv, Fiskeribladet, TradeWinds og Upstream, skal dermed holde til i Christian Kroghs gate 16, Akerselva Atrium, i sju nye år.

Konsernet leier kontorarealer i 7. til 10. etasje, over et samlet areal på ca. 7.000 kvadratmeter BTA, inkludert parkering. Eiendommen ble oppført i 2009, og NHST har holdt hus der siden første dag. Dette er den tredje leieperioden partene nå er enige om.

– Lokalene skal oppgraderes med leietaker i bygget, og tilpasses dagens krav til moderne kontorfasiliteter. Partene har jobbet tett sammen for å komme frem til de beste løsningene, som innebærer gjenbruk og utskifting, melder DNB Scandinavian Property Funds.

Cushman & Wakefields Anne Bruun-Olsen og Emilio Azar var rådgivere for NHST Media Group i prosessen.