Ved å flytte 300 meter til nye lokaler samler DNB alle bankens ansatte i to etasjer, fra de seks nåværende etasjene i Haakon VII gate. De nye lokalene i K8 vil sørge for at de ansatte kan samarbeide enda tettere. Det samlede arealet DNB skal leie, er på 2.000 kvadratmeter.

– Vi gleder oss til å flytte inn i nye lokaler i januar 2024. Vi får et topp moderne kontor med alle fasiliteter og beholder vår sentrale plassering midt i Stavanger. Vi skal fortsatt ha åpen drop-in for kundene, med gode parkeringsmuligheter, sier regionbanksjef Terje R. Fanebust i en pressemelding.

For daglig leder Andreas Poulsson i Base Property er det en stor og viktig aktør som flytter inn i 10. og 11. etasje i K8.

– Ved at Norges største bank velger oss, bekrefter at vi har truffet på beliggenhet, fasiliteter og bærekraft. Dette er en stor og viktig avtale, påpeker han.

K8 bygges nå i Knud Holms gate 8 i hjertet av Stavanger, og skal med sine 16.000 kvadratmeter fordelt på 16 etasjer bli et av landets mest moderne næringsbygg. Her blir det over 600 arbeidsplasser, moderne møtefasiliteter, konferansesenter, skybar, restauranter og takterrasse.

I tillegg til DNB skal også aktører Helse Vest, Deloitte, Thommesen og Martboden Rogaland inn i nybygget. Det står nå 2.000 kvadratmeter igjen med ledig areal.