Norges markedsleder innenfor geografiske informasjonssystemer har signert en leieavtale med Storebrand Eiendom om leie av lokaler for sitt nye hovedkvarter i Grev Wedels Plass 9. Stig Wadahl i leietakerrådgiveren Realia, som sammen med kollega Marthine L. Ringdal har vært rådgiver for Geodata, opplyser til NE.no at Geodata skal leie 2.500 kvadratmeter i Grev Wedels Plass 9.

Eiendommen ligger sentral beliggende i Kvadraturen og er nå under totalrehabilitering. De nye lokalene skal være klare til innflytting i desember 2023. Det er Malling & Co ved Thomas Bagn som har vært megler for Storebrand Eiendom ved utleie av lokalene. Iark har vært rådgiver med arbeidsplassutformingen til kontorlokalene.

Tidligere er det blitt kjent at Innovasjon Norge flytter inn i ca. 5.000 kvadratmeter i Grev Wedels plass 9. Kontorbygget Grev Wedels Plass 9 huset i nesten 30 år skipsmeglerkonsernet Astrup Fearnley, som i 1992 fikk eiendommen bygget til seg selv. For nesten 12 år siden kjøpte Storebrand eiendommen, og nå har de vært gjennom en omfattende transformasjonsprossess som løfter eiendommen fra tidlig 90-tall og inn i fremtiden. Det rehabiliterte bygget har stort fokus på bærekraft, og Storebrand Eiendom har tatt flere miljøgrep for bygget.