Hemispherian flytter inn i de helt nye lokalene i sommer.

– På Parallell får vi gode lokaler med flotte lysforhold, med plass til et voksende team og et skreddersydd laboratorium, sier CEO i Hemispherian, Zeno Albisser.

Hemisperhian jobber med å utvikle et nytt legemiddel for å behandle kreft og aggressive hjernesvulster. Foreløpig er selskapet i preklinisk fase og jobber med testing av molekyler og virkestoffene i laboratorium.

– Det er gledelig at vi kan møte behovene til et selskap som Hemispherian, sier utleiesjef i Skanska Næringseiendom, Kathrine Vanem. – De er inne i en spennende fase og på Parallell får de både kontorplass og laboratorier, forteller hun.

Parallell er Norges første WELL-presertifiserte bygg og har mål om BREEAM-NOR Excellent-sertifisering. Cushman & Wakefield Realkapital ved Tanita Niknam bistår Skanska med utleie av bygget.