Det er sterk vekst i antall ansatte som gjør at selskapet, som leverer sikkerhetsløsninger for apper, flytter ut av de nåværende lokalene i juni 2023.

– Vi har hatt mange fine år i Stortingsgata, men med vår solide vekst og store ambisjoner har vi behov for mer plass. Vi har vokst ut av lokalene, og flyttingen vil gi oss mulighet til å levere enda bedre for både våre ansatte og kunder fremover, sier administrerende direktør i Promon, Gustaf Sahlman.

I juni 2023 flytter Promon til tredje etasje i Cort Adelers gate 30, som eies av Entra. Der skal de leie 1.300 kvadratmeter.

— Dette er virkelig flotte lokaler i Oslo sentrum som dekker alle de krav vi har satt til nytt hovedkontor. I Cort Adlers gate får vi et sentralt arbeidssted og samlingspunkt for alle våre ansatte og våre samarbeidspartnere. Dette gleder vi oss til, sier Sahlman.

— Vi er glade for at Promon har vist oss tillit gjennom å inngå denne leiekontrakten, og er sikre på at de vil finne seg godt til rette i Vika og Cort Adlers gate. Det er gledelig at vi har vært i stand til å ivareta og møte behovene deres når de skulle ha nytt kontor sentralt i Oslo sentrum. Vi ser frem til å ønske dem velkommen som kunde i Entra og til flotte nyoppussede lokaler, sier direktør for eiendomsforvaltning i Entra, Kjetil Hoff.