Selskapet som har levert prosjektinformasjon til bygg- og anleggsbransjen siden 1969, har holdt til på Verket siden 2018. Nå opplever de sterk vekst, og øker antall kvadratmetere samtidig som leiekontrakten forlenges.

– Vi er glade for å sikre en forlenget avtale med en solid leietaker. Avtalen omfatter 1.000 kvadratmeter på Verket frem til 2030, og vi ser frem til å fortsette vårt gode samarbeid, sier Steinar Lшvdal som er Höegh Eiendoms kunde- og eiendomssjef i Moss.

Han bekrefter i tillegg at de har svært få ledig kontorarealer på Verket.

– Flere ønsker å etablere seg hos oss, og vi er i ferd med å utvikle et nytt kontorprosjekt i området, påpeker han.

Behov for mer

Byggfakta er en veletablert bedrift i Moss og den nye bydelen på Verket. De holder hus i et gammelt industribygg som ble totalrehabilitert i 2017.

– Siden vi flyttet inn har vi vært gjennom en pandemi hvor få ansatte var på kontoret. I 2022 er alle tilbake, samtidig som vi opplever sterk vekst. Det har skapt nye behov for lokaler. Kontoret er et svært viktig møtepunkt for vår virksomhet. For oss blir kontoret i fremtiden bli enda viktigere for å kunne tilby kunder og ansatte et dynamisk og inspirerende arbeidsmiljø. Vi er derfor spesielt glade for å være en del av utviklingen og det pulserende livet på Verket, sier administrerende direktør Lars Schøn.